Titia van der Werf

Praktijk voor acupunctuur en tuina massage

Workshops

Met regelmaat organiseren wij een workshop waarin ouders aan de slag gaan met rustgevende tuina massage voor kinderen (vanaf leeftijd van circa 7 jaar).

Deze workshop is bedoeld voor alle ouders met kinderen met autisme of ADHD, maar ook kinderen die onrustig zijn, slecht slapen, regelmatig buikpijn hebben, of waarbij thuis (opvoedings-) problemen zijn die onrust veroorzaken binnen het gezin.

Het doel van de workshop is om jou, als ouder, een korte massage aan te leren die je thuis kan geven, bijvoorbeeld voor het naar bed gaan. In de workshop leer je, na een korte uitleg over de theorie, een aantal eenvoudige,effectieve massagetechnieken die thuis gelijk toe te passen zijn. We oefenen de massage op elkaar. Met deze massage kan je veel klachten verlichten. Door samen ontspannen bezig te zijn verbetert jullie contact.

Laat je verrassen door de effecten van tuina massage. We zorgen voor een compacte hand-out, zodat je thuis informatie kunt nalezen en de massagegrepen zelf kunt toepassen.

Deze workshop is op aanvraag te boeken voor groepen, uw bedrijf of instelling. Voor een workshop op maat kunt u ook contact met me opnemen. Geplande workshops zullen op deze website staan. Of volg ons op Facebook.

Deze workshop wordt ook gegeven in samenwerking met mijn collega Esther Go  http://www.gomindful.nl